Salonen

Hos HairByRochester ønsker vi at hjælpe dig med dit personlige udtryk. Ud fra dine ideer og ønsker, skaber vi det helt rigtige udtryk til dig

Vi forstår at lytte til dig og dine ønsker, og kan give dig et unikt look.

Vores service niveau er altid højt, og vi har skabt en hyggelig og afslappende atmosfære i salonen. Vi har hver vores personlighed, som også kommer til udtryk i vores gode håndværk. Vi smiler meget, og vil bestræbe os på, at give dig en super god oplevelse med din klipning i salonen.

Salonen er i konstant udvikling igennem kursus og andre tiltag.

Vi ligger på den charmerende plads Ulrikkenborg plads 10, der ligger lige bag ved Lyngby st. så kig endelig ind og lad os se hvad vi kan skabe sammen med dig.

Vores åbningstider

Mathias Mejer KnudsenBody is a Temple
Læs mere
Hos Hair By Rochester bliver du altid modtaget med smil og åbenhed, samt en masse god og positiv energi. Når du går til frisøren vil du gerne have at der bliver taget lidt hånd om dig, samt at der bliver brugt noget tid på detaljerne og sparring med din frisør. Det er absolut det indtryk og den behandling du bliver mødt af her. Det er rart at kunne sænke skuldrene for en stund i en presset hverdag og bare blive taget sig godt af, med visheden om at der er professionelle og dygtige hænder – samt gode mennesker – som gør et upåklageligt arbejde. Jeg vil til hver en tid give min største anbefaling til denne behagelige og top professionelle salon, hvor service, håndværk og menneskelighed står forrest i alle henseender.