Barbershoppen

Lee er salonens barber, et godt og tidløst håndværk bliver her udført.

Tonen er uformel og Lee har specialiseret sig i forskellige fading teknikker, så spørg endelig hvis der er noget du søger, Lee deler gerne ud af sin viden.

I salonen bestræber vi os på at du føler dig tryg når du er i vores hænder. Derfor hører vi altid om dine ønsker inden vi går i gang.

Vores åbningstider

Jonas
Læs mere
Den bedste skinfade og klipning jeg har fået til dato! Lee brænder virkelig for sit fag og det kan ses på resultatet. Kæmpe anbefaling herfra!
Kasper Bondegaard PedersenIværksætter og konsulent
Læs mere
Lee - Danmarks bedste barber. Jeg er blevet klippet i et år, og bliver klippet til UG hver eneste gang. Han er virkelig dygtig med maskinen, men også med saks. Ydermere er der altid god service. 5 stjerner fra en meget tilfreds kunde!
Tobias Thomsen
Læs mere
Jeg har i længere tid blevet klippet af Lee. Han er en fyr som kredser for detaljerne og kan sit kram. Jeg har lige haft skiftet min frisure til en buzz cut og helt uden at tøve, var jeg tryk ved at give ham lov til at folde sig ud og jeg stolede fuldt og fast på at det ville blive som jeg ville. Det sad selvfølgelig lige i skabet. Jeg kan kun anbefale Lee og hans service og kvaliteter som barber. Han har sit grej i orden, kredser som sagt for detaljen og er moderne i sin måde at forstå hvad hans kunder gerne vil have når de kommer til ham med nye idéer.