Hair by Rochester Barbershop

  

Hos Hair by Rochester barbershop yder vi en kvalitet service til manden der værdsætter netop det. Vi er eksperter i herre hår samt skæg trim, vi vægter uddannelse, erfaring og stor passion for faget utrolig højt. Efter en god konsultation vil vi på bedste vis give dig en fantastisk oplevelse med grundigt håndværk og forsøge at skabe et unik og skræddersyet look som passer lige til dig.

Hos Hair by Rochester bestræber vi os efter at du føler dig tryg og godt tilpas. Vi lytter altid til dine ønsker og vil altid forsøge at skabe en behagelig oplevelse når du sidder i stolen. Derfor har vi skabt en afslappende samt rolig atmosfære i salonen som med garanti nyde godt af.

Vi vil på bedste vis guide dig med tips og tricks i tilfælde af spørgsmål. Ellers så ser vi frem til at byde dig velkommen til Hair by Rochester som har beliggenhed centralt i Lyngby, på hyggelig Ulrikkenborg Plads 10B

Vores åbningstider

Daniel
Læs mere
Min oplevelse i salonen Hair by Rochester var outstanding. Super service og fremragende håndværk. Hvis du vil have god service en hyggelig snak og den skarpeste fade/klip i byen så kan jeg varmt anbefale at booke en tid hos Hair by Rochester.
Simon Stage
Læs mere
Den varmeste anbefaling til Hair by Rochester! Hvis du vil have en skarp klip, god snak og hyggelig stemning, så er det klart stedet at gå hen. Kæmpe ros herfra!
Tobias Kepp Prins
Læs mere
Det er altid en fornøjelse at komme forbi Dorte og Lee og deres fine salon. Kommer forbi Lee cirka 2 gange pr måned og frisuren er spot-on hver gang. Kan varmt anbefale at komme forbi ham og få styr på frisuren. Dejlig nem booking af tider online.